Andrei Dudoiu este cofondator şi CEO SeedBlink, o platformă locală de equity crowdfunding, lansată în decembrie 2019, împreună cu Ionuț Pătrărhău. Încă din primul moment al existenței SeedBlink, cei doi inițiatori și-au propus să democratizeze procesul de investiții în startup-uri. Startup-urile listate până acum pe SeedBlink au reușit să atragă peste 37 de milioane de euro (în investiții totale, prin intermediul platformei și din finanțări conduse de VC-uri), iar peste 9.000 de investitori din România și alte 32 de țări sunt activi pe platformă.

Totodată, la mijlocul lunii mai a anului 2021, platforma de investiții SeedBlink a încheiat runda de finanțare de tip serie A în valoare de 3 milioane de euro, dintre care 1,1 milioane de euro prin crowd investing, dublu față de targetul inițial.

„Am pornit pe ideea asta, de a aduce conceptul de equity crowdfunding în România. Prima barieră pe care am întâlnit-o a fost lipsa legislației specifice din țara noastră. Am conturat un model care stă în picioare și astăzi, dar care este destul de complicat din punct de vedere operațional. În afară de apetitul investitorilor, ne-am dat seama că startup-urile au nevoie și de plus valoarea pe care o putem aduce din punct de vedere al cunoștințelor sau a educației pe care o putem pune la dispoziție pentru ca ei să comunice cât mai bine către potențialii investitori care sunt planurile și care este potențialul afacerii pe care au pornit-o. Pe tinerii români ne bazăm ca să generăm schimbarea.” - Andrei Dudoiu