Proiect susținut de

EDUCAȚIE

"ÎN NUMELE ȘCOLII"

0%

Cu siguranță sunteți de acord că educația este esențială pentru formarea unei societăți puternice și prospere. Dar, când vine vorba de educația noastră, trebuie să ne întrebăm: ce valori le transmitem copiilor noștri? Într-o lume din ce în ce mai globalizată, cu influențe culturale diverse, cum putem fi siguri că tinerii noștri nu-și vor pierde identitatea românească? De aceea, vă prezentăm proiectul nostru "IN NUMELE SCOLII".

Ne propunem să realizăm filme documentare de 10 minute pentru școlile și liceele din România care poartă nume de mari personalități românești. Aceste filme vor fi distribuite și oferite gratuit acestor școli, pe termen nelimitat. Ele vor putea fi folosite în mod curent ca material didactic auxiliar, dar vor fi proiectate și la începutul fiecărui an școlar, în fiecare școală și liceu din România care le poartă numele.

Proiectul "ÎN NUMELE ȘCOLII" este o inițiativă strict educativă iar scopul nostru este de a încuraja copiii să își cunoască mai bine identitatea națională și valorile românești, într-un mod obiectiv dar si atractiv. În plus, asociația noastră, TEOFOR, care se ocupă de proiect este o organizație non-profit care funcționează independent și nu este afiliată cu nicio organizație politică sau religioasă. Dorim să promovăm învățarea și înțelegerea, nu propaganda sau intoleranța, într-o ROMÂNIE din ce în ce mai NEEDUCATĂ.

Prin urmare, vă invităm să vă alăturați proiectului nostru și să ne ajutați să promovăm valorile noastre naționale. Cu ajutorul donaților dumneavoastră, putem face o diferență semnificativă în viața copiilor noștri și în viitorul României. Avem multă experiență în domeniul proiectelor culturale în general și al realizării filmelor documentare în special (vedeți canalul nostru de Youtube - Gândit în România). Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul dumneavoastră și pentru încrederea acordată. Aceste filme vor promova valorile românești și vor crește sentimentul de identitate românească al fiecărui elev din România. Numele dumneavoastră va rămâne de acum înscris acestui efort pentru multe generații viitoare.

Suntem cu toții în această misiune și numai împreună vom putea să evoluăm, să ne înțelegem fiecare mai bine rostul în lume și între noi. Pentru asta avem însă nevoie de MODELE autentice.