George Haber s-a născut la Oradea. S-a bucurat de succes încă din adolescenţă, când a fondat, împreună cu  Adrian Pintea, o trupă de rock ‘n’ roll. În 1975 a plecat în Israel, unde a terminat Facultatea de Electronică Technion din Haifa. Apoi, a mers în SUA, în Silicon Valley, iar prima dată s-a angajat la o firmă ca inginer specialist în circuite integrate, la o companie numită Daisy Systems. S-a mutat apoi la Sun Microsystems, care a fost cumpărat de Oracle, după mulţi ani. După Sun, a început prima sa companie CompCore. E cunoscut ca „părintele DVD-ului”. 

Prima sa companie a vândut-o cu 87 de milioane de dolari. În prezent, el investeşte în mai multe afaceri în Silicon Valley şi ajută companiile româneşti care vor să facă afaceri în domeniul inteligenţei artificiale, unde e expert, prin intermediul companiei sale,  CrestaFund.

„Dacă vrei să te simţi ca un Dumnezeu, dacă vrei să împlineşti ceea ce a făcut Creatorul, trebuie să creezi. De aici vine răspunsul. Şi să nu te opreşti niciodată. Naivitatea şi creativitatea sunt ingrediente absolut necesare pentru a începe orice business. Dacă stai să analizezi prea mult, nu faci nimic, fiindcă statistica e împotriva oricărui lucru nou... dacă nu eşti optimist, nu te apuci de business. Dacă eşti un om care foloseşte doar logica, e mai bine să îţi găseşti un locşor în startup-ul cuiva. Lăsați-vă copii să-și urmărească pasiunea. Nu trebuie sa forțăm copiii să fie ca și noi. Dimpotrivă, trebuie doar să le arătăm că se poate și să-și caute ei singuri pasiunea, fericirea. Este absolut fenomenal să ai curaj și să fii curios, să nu-ți fie frică să încerci lucruri noi. Asta e ceea ce trebuie învățat în școală.”