Proiect

PATRIMONIUM este un proiect de promovare a valorilor românești prin aplicația mobilă cu același nume, prin site-ul www.ganditinromania.ro și prin canalul YouTube asociat.

Acest proiect este finanțabil prin subscripție publică, prin donații ale persoanelor fizice sau juridice, dar si prin contracte cu instituții de resort ca: Ministerul Culturii, Ministerul Turismului, Institutul Național al Patrimoniului, Administrații ale Monumentelor de For Public, Prefecturi, Primării, etc

Fă-ți statuie in timpul vieții!

- campanie de promovare a patrimoniului românesc -

Da, e posibil sa faceți asta, fără ca cineva sa va acuze de narcisism. Dimpotrivă, ne vom dovedi respectul pentru valorile românești autentice si vom arăta lumii imaginea bună a României.

Cum se poate?

Descărcați aplicația PATRIMONIUM    și veți vedea proiectul nostru de promovare online a patrimoniului românesc. Această aplicație are vocația să te notifice, scris si/sau sonor, despre obiectivele de patrimoniu pe lângă care treci, sa-ti livreze un text de prezentare, fotografii si chiar un scurt film despre respectivul monument, clădire, biserica, muzeu, etc. După care, daca te-a convins, tot aplicația te va conduce să-l vizitezi.

Dacă doriți să susțineți acest proiect puteți dona direct din site-ul nostru, alegându-vă subiectul preferat. Numele dvs. va apărea in toate descrierile asociate respectivului obiectiv, in fiecare din telefoanele celor care descarcă si folosesc aplicația.

Suma maximă necesara promovării complete a unui subiect este de 12.500 de lei. 20% din aceasta suma este asigurata prin efortul voluntar al prietenilor Proiectului Patrimonium. Completarea bugetului poate fi urmărită in timp real pe bara de completare a bugetului fiecărui subiect în parte. Suma va fi folosită integral pentru realizarea prezentării obiectivelor (documentare, redactare, traducere engleză, foto, filmare, lectura bilingvă, text, muzică originală, postprocesare, grafică, administrare site si aplicație, campanii de promovare online) până la forma lor finală, de documentar de scurt metraj.

Se pot dona orice sume, prin sistemul de plăți asociat site-ului. În cazul in care pentru un subiect exista un Sponsor Unic, numele acestuia va fi publicat permanent si in notificările transmise in telefon utilizatorilor.

Numele donatorilor vor apărea in ordinea cuantumului sponsorizării, pe textul asociat subiectului, in site si in aplicație , iar in momentul in care se realizează integral bugetul propus, se va realiza si producția de film propusă.

Toate proiectele propuse spre finanțare se află postate pe site-ul nostru, dar si in aplicația mobila PATRIMONIUM   , iar după  realizarea filmelor aferente, acestea vor fi postate și pe canalul de YouTube, Patrimonium.